Какво предстои на 8-и Фестивал на комедията

фестивал на комедията софия

8-и Фестивал на комедията продължава, въпреки лошото време.

Ежегодният фестивал на стендъп комедията ще продължи до 6 ноември. Мотото му е Избери да се смееш. Смехът и хуморът са най-ефективните средства срещу неприятностите на ежедневието.

Ето какво предстои в програмата за следващите две седмици:

1.Open Mic, Open Mic, Open Mic – „Разсмей ме, ако можеш“ продължава! Следващите две квалификационни шоута са на 19 и 26 октомври. Наближава големият финал на 2 ноември, който се очаква да е брутален и много оспорван.

2. Мръсна Игра с премиера – Четвъртото соло шоу на Иван Кирков с първата си премиера в София.

През политическата 2021 г. Иван се среща с различни представители на партиите, пробва кюфтетата в Парламента и се запознава отблизо с живота на депутатите и парламентарните заседания. В Мръсна Игра той разказва за погледа “от другата” страна, със смях, ирония, но понякога и с малко повече гняв.

3. Още нов материал и тематични шоута – Нови шеги от любимите комедианти и много тематични шоута предстоят в Комеди Клуб София!

4. Соло шоута на Васил Ножаров и Петя Кюпова – Двамата резиденти на Комеди Клуб София ще представят соло шоутата си в рамките на Фестивала.

stand up comedy special

5. Продължение на уъркшопа Говорене пред публика с лектор Иван Кирков – За тънкостите и особеностите на сценичното представяне, опита си ще сподели създателят на Комеди Клуба – Иван Кирков.

Програма Комеди Клуб София

Open Mic