Мръсна игра- stand up comedy шоу на Иван Кирков във Варна и Русе

stand up comedy ivan kirkov

Иван Кирков ще представя новото си соло шоу на турне във Варна и Русе, а финалът  ще бъде на 8-и Фестивал на комедията София.

“Мръсна игра” е четвъртото соло шоу на Иван Кирков, в което комедиантът разглежда някои от най-актуалните теми от последната година.

През политическата 2021 г. Иван се среща с различни представители на партиите, пробва кюфтетата в Парламента и се запознава отблизо с живота на депутатите и парламентарните заседания. В “Мръсна игра” той разказва за погледа“от другата” страна, със смях, ирония, но понякога и с малко повече гняв.

Първото соло шоу на Иван Кирков е “Роден в Стара Загора”, две години по-късно започва да прави “Едно време беше по-добре”, а след това и “Какво искат мъжете”.

През 2012 г. Иван, който по това време живее в Австрия, си купува еднопосочен билет и се прибира в България. Мечтата, която го води, е да популяризира изкуството на стендъп комедията в България.

Днес Иван стои зад откриването на първия и единствен Комеди Клуб в България, Фестивал на комедията с няколко издания в големи български градове и първите комедийни награди у нас.

Той открива и продуцира едни от най-известните български стендъп комедианти.

Като водещ на подакста Комеди Клуб Подкаст Иван има възможността да разговоря с много интересни хора от различни професионални сфери. Гостували са му популярни личности, олимпийски шампиони, политици, музиканти, мениджъри на огромни кампании.

Но Иван Кирков винаги ще бъде преди всичко комедиант, а безкомпромисните му шеги ще ударят най-актуалните проблеми в обществото.

“Мръсна игра” ще бъде премиерно шоу в Русе и Варна, а в началото на ноември идва и в София.

Резервирай билети

Програма на Комеди Клуб