Избираме смеха и Фестивал на комедията София

фестивал на комедията софия

Лошото време и мрачно настроение от последните две седмици не попречиха на успешния старт на 8-и Фестивал на комедията.

Комеди Клуб София продължава да бъде мястото в столицата, където да прекараш няколко часа с приятели в забавна компания с най-добрите шеги.

Открихме Фестивала с 3 showcase вечери с едни от топ комедиантите и новите стендъп таланти на Комеди Клуб София. И разбира се, с много смях и добро настроение.

100% нов материал – стендъп комедия с комедиантите на Комеди Клуб София

На 12 октомври стартира и първият кръг от квалификациите на Open Mic състезанието „Разсмей ме, ако можеш“. Open Mic шоуто предизвика голям интерес. Състезанието ти дава възможност да излезеш на истинска сцената и откриеш пътя за професионална кариера, както и предлага изкушаващата награда на финала – 500 лв.

Всички желаещи да опитат все още имат възможността да се запишат за следващите две дати от Open Mic-a – 19 и 26 октомври.

В неделя – 10 октомври се проведе и първият уъркшоп в рамките на фестивала. Петя Кюпова беше лектор на тема „Говорене пред публика“. Семинарът събра много ентусиасти, които искат да научат повече за спецификата на сценичните изяви. Петя сподели някои ценни съвети и хитрини за излизането на сцена. 

Уъркшоп с Петя Кюпова – първата жена професионален комедиант в България

Един от акцентите на Фестивал на комедията са шоутата с изцяло нов материал. Първото шоу с нови шеги е на 14 октомври. Традиционните Best Of вечери с най-добрите шеги на комедиантите, както и тематичните вечери с черен, офис хумор и мръсното шоу, събраха смеха и аплодисментите на публиката в първите две седмици на Фестивала.

Фестивалът на комедията продължава до 6 ноември и ще донесе много хумор в дъждовното ежедневие. Избери да се смееш с 8-и Фестивал на комедията!

Комеди Клуб София програма

Open Mic – какво трябва да знаеш

Stand-up comedy България