Избери да се смееш с 8-и Фестивал на комедията в София

Може да се съгласим, че тази година избираме до дупка. Избираме какво ли не, кого ли не, дори по няколко пъти. Вземането на ежедневни решения се превръща в специално събитие – на теб се пада отговорността да избереш пица от менюто. Да избираш постоянно може да бъде изтощително и напрягащо. Предлагаме ти лесно решение.

Избери да се смееш. Очакваме те на 8-и Фестивал на комедията в София.

Избирам да се смея

8-и Фестивал на комедията София идва през октомври с много смях и добро настроение.

Фестивалът ще се проведе от 6 октомври до 6 ноември в дома на стендъп комедията – Комеди Клуб София.

Очакват те над 50 шоута с любимите стендъп комедианти, ексклузивен нов материал, експериментални вечери и едно брутално Open Mic състезание.

Историята на Фестивала може да прочетеш тук

Разсмей ме, ако можеш – stand up състезание за аматьори

“Разсмей ме, ако можеш” е стендъп състезание за аматьори, в което публиката решава кой ще продължи. По време на Фестивала ще се проведат три Open Mic шоута, победителите от тях ще се състезават на големия финал за наградата от 500 лв. и възможността да започнат професионална кариера в стендъп комедията.

Българска комедия от световна класа

Заради здравната ситуация, тази година няма да имаме гости от чужбина. Но това не е повод за съжаление. Най-добрите български комедианти ще докажат за пореден път, че могат да правят комедия, която е достойна за световните сцени. Убеди се в това като дойдеш на Showcase откриването, където ще можеш да видиш много от звездите на стендъп комедията у нас. 

Повече да стендъп комедията в България

Как да стана комедиант

Тематичните workshop-и ще ти помогнат да научиш повече за това какво е професия комедиант, как да говориш пред публика, както и основните принципи в правенето на истинска стендъп комедия. Лектори ще бъдат някои от най-добрите стендъп комедианти в България.

8-и Фестивал на комедията ще бъде събитието, което ще донесе много смях и добро настроение.

Доведи приятели, елате да се забавлявате на Фестивала с истински хумор и най-добрите шеги.

Избери да се смееш с 8-и Фестивал на комедията в София.

Следи програмата тук