Всички комедианти на Комеди Клуб София на Фестивала на Комедията във Варна

стендъп комеди НДК рекордно шоу
Комедиантите на Комеди Клуб София на най-голямото стендъп комеди шоу, правено някога в България през 2018та.

На 9ти Август стартира Втори Фестивал на Комедията Варна 2018. Откриването ще събере най-добрите родни комедианти на една сцена. Ето ги и тях:

Иван Кирков стендъп комедия фестивал Варна
Иван Кирков на сцената на Комеди Клуб София.

Иван Кирков е един от двамата първи професионални стендъп комедианти в България. През 2012та основава Комеди БГ. През 2014та дава началото на Фестивал на Комедията София, а през 2015та основава Комеди Клуб София. Хуморът му понякога е доста брутален.
Най-голямо въздействие върху него имат филмите на Еди Мърфи като дете. В момента в който разбира, че Еди Мърфи стартира кариерата си от стендъп комедията, Иван разбира, че това е неговото призвание.
Васил Ножаров стендъп комеди
Васил Ножаров на своето соло шоу в Комеди Клуб София

Васил Ножаров, заедно с Кирков е вторият от двамата първи професионални стендъп комедианти в България. Започва кариерата си през януари 2013та и бързо се присъединява към компанията на Кирков Комеди БГ. Ножаров е един от най-титолуваните и обичани стендъп комедианти в страната. Силно вдъхновение в началото на кариерата си черпи от Ръсел Питърс. Има над 1000 шоута зад гърба си, сред които рекордното шоу в Зала 1 НДК.
стендъп комеди с Филип
Филип на сцената на Комеди Клуб София

Филип е един от най-добрите стендъп комедианти в страната. Стартира кариерата си през 2016та на Open Mic в Комеди Клуб София и не спира да разсмива публиката от тогава. Участник е в най-големите стендъп комеди шоута в страната, а вдъхновението си черпи от нестандартните си наблюдения на всичко случващо се около него. Зайнфелд е една от най-любимите му световно известни комедианти.
Петя фестивал на Комедията стендъп
Петя на откриването на Комеди Клуб Пловдив.

Петя Кюпова е първата жена-професионален стендъп комедиант в България. Дамата на Комеди Клуб София е един от най-оригиналните и забавни комедианти в страната. Стартира кариерата си през 2016та, а хуморът ѝ я превръща в безпрецедентен победител в Open Mic шоуто на Комеди Клуб София и моментално я прехвърля към професионалната сцена. Петя участва в рекордното стендъп комеди шоу пред 2582ма души в Зала 1 НДК на 1ви април 2018. Вдъхновение черпи от личния си опит и от живота си като актриса.
Ники Банков стендъп комеди
Ники Банков с неподправения си черен хумор в Комеди Клуба.

Ники Банков е един от най-добрите стендъп комедианти в България. Той е един от двамата комедианти от втората вълна в Комеди Клуб София и стартира кариерата си през 2014та, когато посещава първия организиран от Иван Кирков Open Mic в София. Чувството му за хумор ни разкрива много за вътрешния свят и размислите му. Вдъхновение черпи от ежедневните размисли и всичко което го заобикаля. Ники е един от първите професионални стендъп комедианти в страната. Участвал е на откриването на всички важни форуми и на всички рекодни стендъп шоута в България.
деянски stand up comedy deyanski
Александър Деянски на 3ти Фестивал на Комедията София 2016

Александър Деянски стартира кариерата си през 2015та/2016та година на едно от първите Open Mic шоута след откриването на Комеди Клуб София. Хуморът му е изцяло вдъхновен от личните му истории и преживявания на работа, със семейството, роднините и/или приятелите. Сашо Деянски е един от най-остроумните хора в шоубизнеса. Вдъхновение черпи от Ръсел Питърс и великите импровизатори в комедията.
stand up comedy Nikolaos
Николаос на сцената на Комеди Клуб Пловдив като водещ на Open Mic

Николаос стартира кариерата си през февруари 2016та на Open Mic в Комеди Клуб София. До момента има стотици шоута зад гърба си, а през 2018та открива по невероятен начин най-голямото стендъп комеди шоу, правено някога в България. Вдъхновение черпи от Джей Лено, Дейвид Летърман и невероятните стендъп комедианти-водещи в света. Хуморът му еволюира толкова много, че всичко което напишем сега за него, ще бъде out-of-date в момента в който го четете.
Не пропускайте Фестивал на Комедията Варна 2018.
Следете програмата на стендъп комеди сцената в България.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*