Втори Годишен Фестивал на Комедията Варна 2018

Фестивал на Стендъп Комедията София

Вторият годишен Фестивал на Комедията Варна 2018 ще започне на 9ти Август. Основното събитие на Фестивала ще се проведе в Зала 1 на Фестивален и Конгресен Център Варна и ще започне от 21:00.
Там ще видим на една сцена всички най-добри стендъп комедианти в България. Шоуто ще протече в две части и ще продължи малко по-малко от 3 часа.

зала 1 НДК стендъп комеди
Част от участниците на Фестивал на Комедията Варна 2018, на сцената на Зала 1 НДК.

Сред имената, участващи на втория Фестивал на Комедията Варна са Васил Ножаров, Петя Кюпова, Филип от Комеди Клуб, Иван Кирков, Николай Банков, Христо Радоев, Николаос Цитиридис (Гърция), Никола Тодороски (Македония), Александър Деянски, Калин Кръстев и много други.

стендъп комедия Варна фестивал на комедията
Заключителната вечер на миналогодишния Фестивал на Комедията Варна 2017.

Stand up comedy фестивалът ще включва и вечер на отворения микрофон. Шоу в което хората с чувство за хумор във Варна ще могат да станат част от шоуто и да покажат личните си шеги. Най-талантливите, ще станат част от безплатния Уъркшоп по Стендъп Комедия, който също ще бъде част от програмата на фестивала.
стендъп комеди шоу България аматьори Open Mic
Иван Кирков открива стендъп комеди шоуто за аматьори Open Mic.

Билети за шоутата от Фестивал на Комедията Варна 2018 (Stand up Comedy Fest Varna 2018) ще можете да намерите в мрежата на Евентим след 1ви Юли 2018.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*