Какво да Не пропускаш от 8-и Фестивал на комедията София

През годината, в която избираме всичко по няколко пъти, да вземеш правилното решение сред всички възможности изглежда невъзможно. 

8-и Фестивал на комедията ще бъде точния избор за много смях и добро настроение тази есен.

 За да те улесним, ето кои събития Не трябва да пропускаш:

  1. Откриването на Фестивала с три дни showcase вечери и резидентите на Комеди Клуб София – Иван Кирков, Васил Ножаров, Николай Банков, Петя Кюпова, Александър Деянски, Христо Радоев, Филип от Комеди Клуб София.
festival na komediqta
  1. “Разсмей ме, ако можеш” – стендъп състезанието за аматьори. Може да дойдеш като публика, или да се опиташ да разсмееш залата, да спечелиш 500 лв. и да имаш възможност за професионална реализация в стендъп комедията.
  1. Специалните уъркшопи, от които ще научите повече за творческото писане, говоренето пред публика и какво е професия комедиант. Лектори ще бъдат едни от най-добрите стендъп комедианти в България.
  1. По време на Фестивал на комедията в София ще има ексклузивни шоута с изцяло нов материал. Не пропускай да чуеш най-новите шеги на любимите ти комедианти. 
  1. Със сигурност избери да посетиш Best Of шоутата по време на фестивала, за да се насладиш на най-доброто от българската стендъп комедия.

Разсмей ме, ако можеш – състезанието

Български stand up комедианти

История на стендъп комедията в България

Програмата може да видиш тук