Трети Годишен Фестивал на Комедията Пловдив 2019

Comedy Festival Plovdiv Stand up

През 2012та, комедиантът Иван Кирков се завръща в България, за да основе първата компания за стендъп комедия в страната – Комеди БГ, с цел да популяризира стендъп комедията в нашата държава.

Само две години по-късно той основава първия Фестивал на Стендъп Комедията София 2014, а година по-късно, през 2015та, създава и първия Комеди Клуб в България – Комеди Клуб София, благодарение на подкрепата на първите професионални комедианти в страната – Васил Ножаров, Ники Банков и Никола Тодороски.

И всичко това, за да можем днес да обявим Трети Фестивал на Комедията Пловдив!

Програма: Участват топ комедиантите Иван Кирков, Николаос Цитиридис, Александър Деянски, Ники Банков, Петя Кюпова, Иван Кирков и други, като пълната програма за трите дни може да видите ТУК.

Билети: 12 лв. / 10 лв. за студенти и ученици(за резервации: 0879 606 980 или 0897 234 077)
Можете да закупите комбиниран билет за трите дни за 30 лева от касата ни, преди старта на първото събитие.

Място: Комеди Клуб Пловдив, ул. Йоаким Груев №36

Днес, само 7 години след старта на Комеди БГ, почти няма млад човек в страната, който да не е чувал за Комеди Клуб София или стендъп комедията като жанр.

Не пропускайте Трети Фестивал на Комедията Пловдив 2019, където най-добрите стендъп комедианти в страната ще ви разсмиват с любимите си шеги в продължение на три дни.
Фестивал на Комедията и Комеди Клуб София:
Смей се с Приятели!