Фестивал на Комедията Варна 2019 за трета поредна година.

Фестивал на Комедията Варна stand-up comedy
Третият Годишен Фестивал на Комедията Варна 2019 ще събере над 2000 души и над 15 стендъп комедианти в три дни.

Комеди Клуб София, Комеди БГ и Фестивал на Комедията отново ще съберат на една сцена най-добрите стендъп комедианти в страната.

пети фестивал на комедията София 2018
Финал на Пети Фестивал на Комедията 2018 в Зала 1 НДК.

Гледайте топ комедиантите на България в три невероятно смешни вечери в Клуб Horizont Варна.

Програма:

28ми Септември 19:30 Клуб Horizont Варна – Откриване на Фестивал на Комедията Варна 2019 – 6 Комедианти – Stand-up Comedy – Александър Деянски, Филип от Комеди Клуба, Иван Кирков и други.

29ти Септември – Stand-up Comedy с най-добрите част 1 – Васил Ножаров, Петя Кюпова, Кристиян Терзиев и други.

30ти Септември – Закриване на Фестивал на Комедията Варна 2019 – Stand-up comedy с топ комедиантите на България – Николаос Цитиридис, Ники Банков, Петя Кюпова, Иван Кирков и други.

Билети:
15 лв./ 12 лв. за студенти и ученици
Можете да закупите комбиниран билет за трите дни за 30 лева от касата ни, преди старта на първото събитие.

През 2012та, комедиантът Иван Кирков се завръща в България, за да основе първата компания за стендъп комедия в страната – Комеди БГ, с цел да популяризира стендъп комедията в нашата държава.

Само две години по-късно той основава първия Фестивал на Стендъп Комедията София 2014, а година по-късно, през 2015та, създава и първия Комеди Клуб в България – Комеди Клуб София, благодарение на подкрепата на първите професионални комедианти в страната – Васил Ножаров, Ники Банков и Никола Тодороски.

Комедиантите Николаос Цитиридис, Петя Кюпова, Филип от Комеди Клуба, Александър Деянски, Никола Тодороски и Христо Радоев, се присъединяват към Комеди БГ и Комеди Клуб София и само след няколко години се превръщат в резиденти (сърцето и душата) на Комеди Клуба и жанра стендъп комеди в страната ни.

Част от участниците на Фестивал на Комедията Варна 2018, на сцената на Зала 1 НДК.

Днес, само 7 години след старта на Комеди БГ, почти няма млад човек в страната, който да не е чувал за Комеди Клуб София или стендъп комедията като жанр.

Не пропускайте Трети Фестивал на Комедията Варна 2019, където най-добрите стендъп комедианти в страната ще ви разсмиват с любимите си шеги в продължение на три дни.

Фестивал на Комедията и Комеди Клуб София:
Смей се с Приятели!