Фестивал на комедията в София разби от смях 3000 души

комеди клуб ндк свети валентин

Октомври е топ месец за българската комедия. И нямаме предвид само старта на новия парламент.

За 9-та поредна година отбелязахме Фестивал на стендъп комедията в София с два дни напълно разпродадени шоута в Зала 1 на НДК. За пръв път от 2019 г. отново имахме и международно участие.

Второто шоу на Джими Кар в България беше напълно разпродадено.

3000 души в препълнената Зала 1 се смяха с британската стендъп звезда и шоуто му Terribly Funny. С характерния си хумор и жестока самоирония Джими направи над 2 часа шоу и не пропусна да се пошегува с няколко типични за България теми като Перник, пътищата и изборите.

7 години след първото участие на Джими у нас, стендъп комедията в България вече е на съвсем друго ниво. Това си пролича и от огромния интерес и от страхотната енергия, с която публиката посрещна както Джими, така и комедиантите на Клуба.

Вторият ден от Фестивала мина под знака 10 години стендъп комедия в България с най-добрите комедианти на Комеди Клуба. Зала 1 на НДК отново беше сцената на най-голямото събития за комедия в България. По смеховете ще ни познаеш.

Да правиш комедия в непредвидими времена си е предизвикателство, но едно от най-добрите решения за всички проблеми си остава смехът. Два часа смях с Комеди Клуба е винаги добро решение.

Не пропускай нищо от Комеди Клуба като ни следиш тук.

Очакваме те в Клуба, за да се смеем заедно отново. Виж програмата тук.