Васил Ножаров на Фестивал на Комедията Варна 2018

Васил Ножаров е резидент на Комеди Клуб София и професионален стендъп комедиант от 2012 година насам. Ножаров е доказатство, че у нас стендъп изкуството е на високо ниво. Той е обичан от феновете, заради бруталната си откровеност и липсата на филтър. Винаги е искрен пред публиката, историите му са лични, гледната му точка му и мнението му винаги са неподправени и поднесени по безкомпромисно смешен начин.

Васил Ножаров в Комеди Клуб София

Васил Ножаров участва в развитието на стендъп комедията у нас още от самото зараждане на това сценично изкуство тук. Вкусът и очакванията на публиката израстнаха, заедно с него. Той и Иван Кирков са най-дългогодишните професионалисти на стендъп сцената в България и феновете са свикнали да ги виждат един след друг пред микрофона. Участвал е в трите издания на Фестивал на Комедията София, в миналогодишния Фестивал на Комедията Варна, излизал е два пъти на сцената на Зала 1 на НДК пред повече от 2500 човека и участва в над 250 шоута из цялата страна годишно. Спишълът му „За жи…ните с любов“ е представял пред публика от цялата страна 36 пъти.

Васил НОжаров на Фестивал на Комедията Варна 2018

Васил знае всички тайни на жените, програмистите, ергените и мъжете с котки. Той няма да ви излъже, че можете да паркирате, защото сте красива, но ще ви го прости.

Ако искате да гледате наживо Васил Ножаров във Варна, елате на 9ти август в 21:00ч. във Фестивален и конгресен център Варна, зала 1.

Билети можете да закупите тук.