Комеди Клуба отбеляза шестия си Stand-up Fest в Пловдив с ударна доза смях

stand up fest plovdiv

Comedy Club отбеляза своя шести Stand-up Fest в Пловдив, където над 500 души се смяха с шегите на най-добрите комедианти на страната.

Фестивалът на Комедията се състоя от 8 до 11 септември в залата на Дом на културата „Борис Христов“, като съдействие за провеждането на всички 7 шоута оказа община Пловдив. 

В деня на откриването на Фестивала – 8 септември, пловдивската сцена беше взривена от бруталните шеги и специалният нов материал на резидентите Васил Ножаров, Петя Кюпова, Александър Деянски и Цветомир Павлов. 

На 9 септември, хората бяха изненадани с две соло шоута. Иван Кирков представи своята премиера на шоуто си “Мръсна Игра”, докато Петя Кюпова сюрпризира публиката с дебюта си “Първата Жена”. 

На предпоследният ден – 10 септември, Фестивалът се намираше в своята кулминация и продължи с шоуто за “Хумор – Любов и връзки”, където участваха комедиантите Иван Кирков, Ники Банков, Петя Кюпова и Емо Йоцов.

Много хора се припознаха в шегите на комедиантите за любовта и очакванията и разочарованията към половинките, което ги накара да се смеят от сърце. 

comedy fest

Комедиантите Васил Ножаров, Ники Банков и Христо Радоев направиха зверско закриване и изненадаха зрителите си с “Най-доброто от Комеди Клуб за 2022г.”.

Закриването на Stand-up Fest-a в Пловдив се състоя на 11 септември. 

Благодарим на всички присъстващи за това, че бяхте част от Шестата поредна година на Фестивала на Комедията в Пловдив! 

Не забравяйте, че винаги може да дойдете да се посмеем заедно отново всеки петък, събота и неделя в Comedy Club Plovdiv.

Актуалната ни програма ВИЖ ТУК.

Очаквайте продължение на фестивалната традиция през октомври да продължи в София, където ще се състои по-големият и грандиозен Фестивал на Комедията, като Main Event-a ще се състои в Зала 1 на НДК.

За повече информация, виж: