Николаос Цитиридис на стендъп турне

Николаос Цитиридис стендъп комеди
Николаос Цитиридис на сцената на Комеди Клуб София

Това не е за по телевизията

Комеди Клуб София с радост обявява, че нашият резидент, Николаос Цитиридис тръгва на стендъп турне в цялата страна с новото си шоу „Това не е за по телевизията“.

Младият водещ се връща към корените си, след като пропусна последните големи събития на Комеди Клуба. Сега заедно с продуцента Иван Кирков имат високи очаквания за първото турне на Цитиридис откакто стана едно от водещите лица в телевизията.

В шоуто

Николаос има да ти каже нещо, което не е за по телевизията. Първото самостоятелно стендъп шоу на комедиантът и водещ Николаос Цитиридис стартира това лято.

В стендъп шоуто Николаос Цитиридис ще повдигне завесата и ще разкаже откровено и лично това, което остава скрито за зрителите.

Какъв е животът преди и след телевизията и как се случва така, че 27-годишен човек попада в прайм тайма на най-голямата българска медия?

“Това не е за по телевизията” е първото самостоятелно стендъп шоу на Николаос , с което той се завръща към корените си на стендъп комедиант.

Лятното турне, на което ще представи чисто новият си материал ще обхване всички големи български градове.

Екип

Продуцент на турнето е Иван Кирков и Комеди Клуб София. Комеди Клуба е мястото откъдето стартира и стендъп кариерата на Николаос през 2016 г.

Турнето на Това не е за по телевизията стартира съвсем скоро и ще обхване всички големи български градове.

За дати и билети на турнето на Николаос