Български подкасти

Подкаст
Комеди Клуб Подкаст #300

Подкастът представлява шоу, в което водещият под формата на монолог или разговор споделя своите истории и идеи. Подкастът, подобно на радиопредаванията, е аудио или видео файл, който се споделя в интернет.
Комеди Клуб Подкастът например се излъчва в YouTube, Spotify, SoundCloud, iTunes и др.

Какво е Комеди Клуб Подкаст?

Комеди Клуб Подкаст е първият български подкаст, който все още се излъчва. Той стартира през 2016-а година, като към момента има над 800 епизода и много различни поредици:

  1. Основен Комеди Клуб Подкаст
  2. Комеди Клуб Новините
  3. Комеди Клуб Клюките
  4. Комеди Клуб PussyCast
  5. Лесни Пари
  6. Комеди Клуб Спорт
  7. 101 Сериозно Подкаст
  8. Комеди Клуб Отвътре, Фактирай ме и още много

Гледайте всяка седмица Комеди Клуб Подкаста, в който комедиантите на Комеди Клуб София си говорят за всичко, което ги вълнува. С много смях и без цензура.

Поредиците на Подкаста 🙂

Гледайте подкастите на Комеди Клуба с Боро Първи, Явката, F.O. и Madmatic:

Световните подкасти

САЩ произвеждат най-много подкасти, като едни от най-известните са Joe Rogan experience, H3h3 podcast, Rooster Teeth и други.
Най-гледаният подкаст в света е първото участие на Илън Мъск в подкаста на Joe Rogan, който има 35 милиона гледания и то само в YouTube!

Можете да участвате в подбирането на теми за дискусия, като ни пишете във фейсбук или инстаграм. В Комеди Клуб София всяка вечер можете да гледате и събития на живо, а в канала ни за кратки откъси, можете да намерите изрязани отделни моменти от дългите ни епизоди.

За всички фенове на Комеди Клуба, можете да гледате онлайн и нашите подкасти. Тук намирате линк към подкаст портала ни.