Последното шоу в НДК за годината

4 рожден ден Зала 1 Комеди
На 18-ти декември 2019 г. за седми път комедиантите ог Комеди Клуба се качиха на сцената на Двореца на културата и то не защо да е, ами за да отпразнуват Четвъртия рожден ден на Комеди Клуб София.

Цялото празненство се случи в най-голямата зала в Двореца: Зала №1, а комедиантите радваха цялата зала в продължение на 2 часа с най-добрите си шеги. И то за да отпразнуват подобаващо рожденния ден на Мястото за комедия в страната: Комеди Клуб София.


Комеди Клуб София е домът на най-добрите стендъп комедианти в България. Тук се ражда истинската българска стендъп комедия.
Всеки един от най-добрите български стендъп комедианти тръгва от първия си Open Mic в клуба и стига до изявите си в Зала 1 на НДК.

Комеди Клуб София (Леге) е основан на 7-ми Декември 2015-та година. През 2015-та след приключването на Втори Фестивал на Комедията София, с 21 препълнени шоута в 16 дни, най-добрите стендъп комедианти в България остават без шоута в продължение на 3 седмици. Тогава продуцентът Иван Кирков решава, че най-добрите стендъп комедианти в страната ни, никога повече няма да останат без дом.

А скоро в Ютюб Канала на Комеди Клуб София може да очаквате и още кадри от наистина супер готиното шоу!