Пети Фестивал на Комедията София 2018

българска стендъп комедия Фестивал
Лого на Фестивал на Комедията София

Юбилейното Пето издание на Фестивал на Комедията София 2018 ще събере на сцената звезди от световна класа с най-добрите от България и Балканския полуостров.
Фестивалът на Комедията София 2018 ще стартира на 1ви Октомври и ще продължи точно един месец. За това време в София ще се случат 101 стендъп комедийни събития. 100 от тях ще бъдат в Комеди Клуб София, The Comedian и Комеди Клуб Студентски, а 1 от събитията ще бъде рекордно стендъп комеди шоу в Зала 1 НДК.

Фестивалът ще бъде открит с грандиозно шоу с най-добрите стендъп комедианти в България на 1ви Октомври в Комеди Клуб София.

фестивал на Комедията София 2014
Комедиантите на Комеди Клуб София на годишните комедийни награди

Един от основните акценти на фестивала ще бъде шоуто на Даниел Слос на 9ти Октомври. Даниел Слос е 9 кратен гост на шоуто на Конан О’Браян, което е своеобразен рекорд, а през есента в Netflix тръгват 2 негови спешъла.

За билети за шоуто на Даниел Слос в Комеди Клуб София, пишете на страницата ни.
Даниел Слос обявява 2 свои спешъла в Netflix.

Основният акцент на чуждестранните събития тази година ще бъде върху един от най-добрите чернокожи стендъп комедианти в Европа – Стивън К Амос. Невероятният стендъп комедиант ще гостува на Пети Фестивал на Комедията на 2ри Октомври от 21:30 в Комеди Клуб София. За повече информация пишете на Комеди Клуба във Фейсбук.
стендъп комеди в София
Един от най-добрите стендъп комедианти във Великобритания гостува на Трети Фестивал на Комедията София 2016

Стивън К Амос пълни редовно всички арени във Великобритания.

Иван Кирков и Васил Ножаров отново ще бъдат сред 18те български стендъп комедианти на Фестивал на Комедията. Повече за техните участия очаквайте през август.
българска стендъп комедия с Иван Кирков
Соло Шоуто на Иван Кирков – Какво искат Мъжете ще бъде част от 5ти Фестивал на Комедията София 2018.

Комедиант на годината 2016 и 2017 – Васил Ножаров ще бъде също един от акцентите на програмата на Петия Фестивал на Комедията София 2018.
българска стендъп комедия
Соло шоуто на Васил Ножаров ще бъде част от програмата на Фестивал на Комедията 2018