5ти Фестивал на Комедията София 2018 – Main Event – Стендъп Комеди

15ти Октомври - Зала 1 НДК

5тият Фестивал на Комедията ще бъде най-голямото стендъп комедийно събитие правено някога в България със 101 шоута, кулминацията на които ще бъде 15ти Октомври в Зала 1 НДК.
Ето и комедиантите на събитието:

Иван Кирков стендъп комеди
Иван Кирков открива стендъп комеди шоуто за аматьори Open Mic.

Иван Кирков е основател и резидент на Комеди Клуб София, Комеди БГ и Фестивал на Комедията. Един от двамата първи професионални стендъп комедианти в страната с множество награди от България и чужбина, Иван има чувство за хумор, което ще ви отведе на непознати места. Хуморът му понякога е брутален, а друг път мил. С Иван Кирков човек никога не знае.

Васил Ножаров стендъп комеди
Васил Ножаров на своето соло шоу в Комеди Клуб София

Васил Ножаров е резидент на Комеди Клуб София и редом с Иван Кирков е един от първите двама професионални стендъп комедианти в страната. Васил е трикратен носител на наградата – Комедиант на Годината. Хуморът му изпълнен с майсторски разказани истории от реалния живот. Васил обръща внимание на дребните неща, които пропускаме да забележим в ежедневието си.

Филип стендъп комеди
Филип на сцената на Комеди Клуб София

Филип е един от най-добрите стендъп комедианти в България. Хуморът му кара публиката да се смее без да спре от самото му появяване на сцената. Роденият във Варна комедиант разказва историите от живота си, превръщайки ги в невероятни анимационни преживявания само с помощта на микрофона. Не пропускайте да го гледате на 15ти Октомври в Зала 1 НДК.

Ники Банков стендъп комеди
Ники Банков с неподправения си черен хумор в Комеди Клуба.

Ники Банков е един от най-добрите стендъп комедианти в страната и основен комедиант на Комеди Клуб София. Чувството му за хумор ни отвежда в размислите му, които се колебаят постоянно между реалността и фантазията.

Петя фестивал на Комедията стендъп
Петя на откриването на Комеди Клуб Пловдив.

Петя Кюпова е нежната част на Комеди Клуба. Най-забавната жена в България ще ви разсмива с бруталните си шеги на всички теми. Петя владее до съвършенство изкуството на самоиронията, но и хапливият ѝ сарказъм постоянно се включва в шегите ѝ. Гледайте първата жена – професионален стендъп комедиант в страната на Основното събитие на Фестивал на Комедията 2018.
Николаос Цитиридис стендъп комеди
Николаос Цитиридис на сцената на Комеди Клуб София

Николаос Цитиридис е един от най-добрите млади журналисти и стендъп комедианти в България. Николаос е един от основните комедианти на Комеди Клуб София и подобно шоу е немислимо без неговото участие. Чувството му за хумор ни отвежда както в политическата тематика, така и в чисто битовите въпроси. Не пропускайте Николаос на 15ти Октомври в Зала 1 НДК.
Александър Деянски стендъп комеди
Александър Деянски на сцената на Комеди Клуб София

Александър Деянски е един от най-добрите стендъп комедианти в страната. Чувството му за хумор е резултат на трудния и изпълнен с препядствия път към стендъп комедията. Младият баща често превръща семейните си преживявания в някои от най-забавните шеги, които сме чували. Александър е основен комедиант в Комеди Клуб София, а шоуто му на 15ти октомври не е за пропускане.
Христо Радоев стендъп комеди
Христо Радоев на сцената на Комеди Клуб София