Комеди Клуб София във Варна: Фестивал на комедията идва на морето 2024

Фестивалът на комедията във Варна ще бъде едно от най-значимите събития в културния календар на града и ще предложи на жителите и гостите му уникална възможност да се насладят на висококачествен хумор.

Фестивал на комедията във Варна

Една от най-интересните инициативи на Комеди Клуб София е организирането на Фестивал на комедията. Този фестивал има за цел да събере на едно място едни от най-добрите таланти от StandUp комедията в България. Фестивалът във Варна ще се проведе за осми път и обещава да бъде незабравимо преживяване за всички любители на смеха.

Фестивалът ще включва както ударни стендъп представления така и уъркшопове, среща с комедиантите и много други изненади за феновете на Комеди клуба.

Какво представлява?

  • Стендъп шоу: Всяка вечер на фестивала ще има различни стендъп представления с участието, както на резидентите на клуба, така и млади комедианти.
  • Комедиант на годината: В края на всяка година, по време на Фестивала на комедията, се провежда церемония, на която се връчва наградата за „Комедиант на годината“. Процесът включва внимателно оценяване на представянето на комедиантите през годината.

Не изпускай своето място и вземи билети от линка!